(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Žebrácký řízek / nevim proč mu tak říkaj/
Potřebné ingredience
asi 4 kotletky,česnek,kečup,kyselá okurka, strouhaný sýr,olej,voda,sůl,pepř.
Postup přípravy
Maso naklepeme,osolíme ,opepříme a natřeme lisovanym česnekem a opečeme rychle v oleji.Do pekáčku ho přeložíme i z olejem,a na každej plátek dáme str.okurku,zasypeme str.sýrem a pocákáme
kečupem /jak kdo má rád/.Polejeme trochou vody asi deci.Pečeme jak komu trouba asi 1/2 hod.
/přikryté ,já alobalem /.Pak se alobal sundá a dopékáme jěště chvíli ,to už si pohlídáte .
kečupem /jak kdo má rád/.Polejeme trochou vody asi deci.Pečeme jak komu trouba asi 1/2 hod.
/přikryté ,já alobalem /.Pak se alobal sundá a dopékáme jěště chvíli ,to už si pohlídáte .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
belezza
(upraveno)
12. 1. 2009, 12:15
Opravdu vynikajici ...steril.okurky jsem take nahrubo nastrouhala a smichala se strouh.syrem a mnamka
Valuc
(upraveno)
31. 12. 2008, 23:22
Nevím,jak chutná žebráckej řízek a to jsem ze Žebráku ?
lomačka
(upraveno)
1. 1. 2009, 21:09
@Valuc
Tak si ho udělej a uvidíš jak šmakuje